Количката Ви е празна.
за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти

Work Sharp Benchstone Tri-brasive knife sharpener, Комбиниран Диамантен камък, подходящ за заточване на всички видове ножове и режещи инструменти: Грит 320 / 600 / 1000, 18,0 x 6.0 cм.x 3 см, Work Sharp Сащ, Безплатна доставка в България!

Work Sharp Benchstone Tri-brasive knife sharpener, Комбиниран Диамантен камък, подходящ за заточване на всички видове ножове и режещи инструменти: Грит 320 / 600 / 1000, 18,0 x 6.0 cм.x 3 см, Work Sharp Сащ, Безплатна доставка в България!

155.00лв.Добави в количката:

  • Модел: WSBCHBSS
  • Произведено от: Work SharpКомбиниран камък с диамантено покритие, подходящ за основно, финно и много финно заточване на всички видове режещи инструменти. 320 / 600 / 1000

Комбиниран камък за заточване на всички видове режещи инструменти в комплект с удобен и практичен плот за по-голяма устойчивост при заточването.

Размер на камъка:

Едрина: Грит: Диамант 320, Диамант: 600, Алуминиев оксид: 1000, Дължина: 18.0 см., Широчина: 6 см., Дебелина: 3.0 см., Тегло: 557 гр.

Производител: Work Sharp Сащ.

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Заточващите камъни за ножове са едни от най-лесните и достъпни инструменти за поддържане на остротата на режещите инструменти, Вие трябва да знаете че всеки нож, дори и този с най-високо качество, след известно време започва да губи своята острота.

На острието се появяват микродефекти, които са вследствие от употребата на ножа и ако те не се отстраняват периодично, ножът може дори да бъде увреден до степен в която ще бъде по трудно възтановяването му.

В днешно време пазарът предлага огромно разнообразие от инструменти за заточване от камъни до електрически машини за заточване. Но камъните за заточване на ножове получиха най-голяма популярност и широко разпространение.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да поддържате Вашите кухненски ножове в перфектен вид.

Вече всеки може да закупи и да се научи как да ги използва вкъщи.

Тези камъни могат да бъдат направени от естествен или изкуствен материал и да се различават по зърното.

Ако човек подбере правилно „инструментите“ според тези характеристики, тогава 2-3 камъка ще бъдат достатъчни за извършване на почти всяка работа по заточването на ножа - от груба обработка, отстраняване на метал и отстраняване на големи дефекти, до завършване на шлифоване и полиране.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да се поддържате вашите кухненски ножове в перфектен вид.

В този раздел на нашият магазин можете да намерите почти всичко, което може да ви е необходимо за заточване на вашите режещи инструменти.

Нашият магазин предлага широка гама от камъни за заточване с различна зърненост (от 240 до 10 000 зърна) достатъчни за почти всяка операция на заточване.Авторски права © 2024 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com