Количката Ви е празна.
за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти

MOSER Rex Standard trimmer animals 1230-0060 Germany, Машинка за подстригване на животни - Професионална с фиксирани обороти: 15 W, МОЗЕР РЕКС СТАНДАРТ 1230-0060, Безплатна доставка в България!

MOSER Rex Standard trimmer animals 1230-0060 Germany, Машинка за подстригване на животни - Професионална с фиксирани обороти: 15 W, МОЗЕР РЕКС СТАНДАРТ 1230-0060, Безплатна доставка в България!

188.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1230-0078
  • Произведено от: MOSER Germany (Мозер Германия)Професионална машинка за подстригване на животни, произведена от МОЗЕР Германия, модел Animalline REX Стандарт.

Технически данни:

Мощност: 15 Вата, мрежово захранване 220 Волта, професионален кабел 3 метра.

Машинката е със фиксирани обороти, изключително безшумна и надеждна.

ПРОДУКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Пълна гаранция от 2 години

Производител: Мозер - Германия (Moser - Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

MOSER ® Germany, е известна в цял свят марка специализирана в производството на професионални електрически уреди за фризьорско обурудване

Машинките за подстригване произведени от МОЗЕР Германия са изключително познати и използвани от професионалните фризьори в целия свят

Днес повече от половин век след своето създаване, продуктите на МОЗЕР отговарят на всички международни стандарти за качество на продуктите, функционалност, безупречна работа и безопастност.
Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите научни постижения, допринасят за разрастването и все по-голямо търсене на продуктите носещи марката MOSER Germany

Производство на фризьорските инструменти се усъществява в Германия в област Шварцвалд и може да се похвали с най-съвременните лаборатории и производствени мощности. Всички инструменти MOSER ® се произвеждат в Германия. Внедрената система за управление на качеството, сертифицирани в съответствие с DIN EN ISO 9001, осигурява непрекъснат мониторинг и контрол на изключителното качество на продуктите носещи марката МОЗЕР Германия.

 Авторски права © 2024 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com