Количката Ви е празна.
за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти

Mora Knives Colour Mix 860, blue, Къмпинг и туристически нож за обща употреба, размер на острието: 10.0 см., Мора Швеция

Mora Knives Colour Mix 860, blue, Къмпинг и туристически нож за обща употреба, размер на острието: 10.0 см., Мора Швеция

25.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 860-b
  • Произведено от: Mora - Knives (Мора)Мора Клипер е отличен нож за всички дейности на открито и сред природата,ножът има остро като бръснач острие, изработено от неръждаема стомана Sandvik и е многофункционален нож за работа, който е на най-високо ниво при достъпна цена.
Гумираната дръжка осугурява сигурен захват чрез своята повърхност и също така пак тя осигурява сигурно захващане в пластмасовата кания.

Спецификации:

Дължина на острието: 10.00см., Неръждаема стомана Sandvik, Дължина на дръжката: 11.7см., Обща дължина: 22cм,Тегло: 140 g

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани

предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.


Авторски права © 2024 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com