Количката Ви е празна.
за поръчки над 85лв. Офертата е валидна за всички продукти

JAGUAR SOLINGEN Pastell Plus 4751-3 - 5.0'', ПРОФЕСИОНАЛНА ФРИЗЬОРСКА НОЖИЦА 5.0''/13см, ЯГУАР СОЛИНГЕН Pastell Plus 4751-3 - 5.0''/13см, Безплатна доставка в България!

JAGUAR SOLINGEN Pastell Plus 4751-3 - 5.0'', ПРОФЕСИОНАЛНА ФРИЗЬОРСКА НОЖИЦА 5.0''/13см, ЯГУАР СОЛИНГЕН Pastell Plus 4751-3 - 5.0''/13см, Безплатна доставка в България!

199.90лв.Добави в количката:

  • Модел: 4751-3
  • Произведено от: Jaguar - Solingen (Ягуар)Професионална фризьорска ножица за подстригване със финна полировка на стоманата, Двустранно самонаточваща се, модел ''Pastell Plus''

Производител - Ягуар - Солинген Германия

Размер - 5''/ 13 см

Производител: Ягуар - Солинген, Германия ( Jaguar - Solingen, Germany )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 85.0 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

ЯГУАР СОЛИНГЕН ГЕРМАНИЯ(JAGUAR SOLINGEN GERMANY)

През 1932 г. Курт Шмид основава фабрика за стоманени изделия в Солинген, град който е известен предимно с производството на прибори за хранене и ножове. Продуктите произведени от JAGUAR SOLINGEN са представени за първи път като марка за фризьорски ножици в края на шейсетте години на миналия век и за кратко време превръщат името на компанията в символ за качество.

Днес вече фабрика с международни успехи, специализирана в производството на фризьорски ножици.

ЯГУАР СОЛИНГЕН е пример за подражание, отлично качество на своите продукти, модерен и съвременен дизайн, постоянното усъвършенстване и напредък.

JAGUAR Solingen работи усилено за развитието и постоянното внедряване на най-новите технологии и иновации касаещо производството на фризьорски ножици. Jaguar СОЛИНГЕН предлага и професионален висок клас от четки и гребени за коса и професионални електрически уреди, машинки за подстригване, сешоари и преси за коса.

Развитието на Ягуар Солинген е стигнало до представянето на продуктите на фабриката в 80 страни по целия свят, като едно от най-големите постижения е стъпването на Японския пазар, пазар наситен традиционно със силни Японски производители.

 Авторски права © 2024 Магазин Солинген Бургас. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com